Voor het komend seizoen 2022-2023 zijn we nog op zoek naar nieuwe spelers met volleybalervaring. Zowel dames als heren hoog heeft nog ruimte voor versterking, op diverse posities! Dus: ben jij op zoek naar een nieuw team? Lijkt het je leuk om lekker fanatiek te ballen en erna met de rest van de club nog een drankje te doen in de kantine? Dan zijn wij op zoek naar jou!

VVA heeft als thuisbasis de BlauwWit hal in het altijd gezellige Amsterdam West. Op de maandag- en woensdagavond vinden (onder andere) hier onze trainingen plaats. Daarnaast is hier op zaterdag genoeg reuring tijdens de thuisspeeldagen, als vanaf vroeg in de middag tot laat in de avond VVA’ers in actie te zien zijn. Ja zeker lawaaiig, maar o zo gezellig! Met 11 damesteams & 8 herenteams genoeg teams om aan te moedigen! En om te coachen! Want veel VVA’ers trainen en/of coachen ook met plezier een ander team (vergeet daarbij ook onze jeugd en mini’s niet!). Ook zijn er nog vele andere commissies waarin je kunt deelnemen en zijn nieuwe ideeën altijd welkom. Natuurlijk is dit niet verplicht, maar zeker een leuke manier om de vereniging breed te leren kennen.

Op dit moment is met name voor de hogere herenteams (2e en 3e divisie) en onze hogere damesteams (3e divisie en promotieklasse) nog plek voor nieuwe spelers. Dus: ben jij een enthousiaste midden, setter, buiten of dia? Dan maken we graag kennis met je!

Ook in de overige heren- en dames teams is hier en daar nog plek, dus neem gerust contact op om te kijken of er voor jou een plekje is!

Vul dit formulier in om in contact te komen met onze technische commissie (tc). Op dit moment zijn er geen trainingen – hier starten we midden augustus weer mee -, maar de tc overlegt graag met je wat voor opties er zijn. En wie weet zien we je in augustus dan in de BlauwWit!

Dus: ben je nieuwsgierig? Wil je nog meer weten over VVA? Het team? Of alvast inventariseren of je in augustus een keer mee kan trainen? Neem gerust contact op!

Tot snel bij VVA!

Contactformulier >>

Comments are closed.

X