parallax background
 

VOLLEYBAL VERENIGING AMSTERDAM

 

Welkom!

Volleybal Vereniging Amsterdam (VVA) is een van de grootste volleybalverenigingen van Amsterdam (en omstreken). Ben je een ervaren volleyballer of wil je iets nieuws uitproberen? Zeven jaar of zeventig jaar oud? Je bent van harte welkom als mini, jeugd of senioren lid! Met de BlauwWit hal in het mooie Amsterdam West als thuisbasis en een grootse, altijd gezellige kantine -zeker op de thuisspeeldagen. Wie weet tot snel!

Meer weten? Neem snel contact met ons op!

Nieuws

  • VVA Superbowl komt eraan!
    Jazeker! Ook dit jaar zullen wij het seizoen aftrappen met de inmiddels legendarische SUPERBOWL!
  • Wij zoeken nieuwe leden!
    Voor het komend seizoen zijn we nog op zoek naar spelers met volleybalervaring! Lees snel verder >>
  • Coronaprotocol vanaf 6 november
    De overheid heeft de coronamaatregelen aangescherpt, wat inhoudt dat er per 6 november een QR check wordt gedaan voor de binnensport, zowel voor spelers als bezoekers […]

WAT HEEFT
VVA ALLEMAAL TE BIEDEN?

parallax background

Teams op elk niveau


Van tweede divisie tot zesde klasse.

Naar teams

Jeugd


Naast senioren heeft VVA ook de leukste jeugdafdeling van Amsterdam. Van CMV niveau 6 tot A-jeugd, voor elk kind is er een geschikt team met leuke teamgenoten en ervaren trainers!

Naar jeugd

Feesten en activiteiten


Naast trainingen en wedstrijden organiseert VVA ook een heleboel andere activiteiten. Wat dacht je van een verenigingsweekend, diner rouler of 2x2 toernooi, om nog maar niet te spreken over de legendarische feestjes?

Naar activiteiten

Sponsorkliks

Vergeet niet je online aankopen te doen via de website van VVA! Het kost jou niks, en de vereniging verdient er centje mee. En dat geldt ook voor het boeken van je vakantie en het afsluiten van je zorgverzekering! Help jij de club ook?

Kalender

Geen activiteiten bekend op dit moment