VVA wordt 30 jaar, dit lustrum jaar trappen we af met een groot feest voor jong en oud: VVA Superbowl XXX. Voor het eerst in de geschiedenis van de vereniging organiseren wij deze clubdag en hoe kunnen wij dit beter doen dan met een lustrumeditie! 

Met je team de eerste oefenwedstrijd spelen om alvast in te komen voor het nieuwe seizoen, vervolgens op de teamfoto. Pas alvast jullie professionele inspeelshirts en praat lekker bij over wat jullie deze zomer allemaal hebben uit gespookt. Meteen dezelfde avond beginnen we alweer met nieuwe herinneringen maken tijdens de BBQ en openingsfeest!

Programma

We beginnen de dag met een feestelijk programma voor de jeugd. Dit betreft zowel jeugdspelers als kinderen van de senioren! Het middagprogramma bestaat uit een toernooi voor alle seniorenteams. Je hoeft je hier niet voor op te geven, want alle teams worden automatisch ingedeeld. Waar je je wel voor op moet geven is de barbecue die later op de avond volgt, zodat we genoeg eten kunnen inkopen voor iedereen!

Programma (tijden onder voorbehoud):

  • 10.00 - 12.15: Sport en spel voor de jeugd, incl. Smashball clinic
  • 12.15 - 14.30: Promowedstrijd H2
  • 14.30 - 19.00: Toernooi senioren
  • 18.30 - laat: BBQ en feest

Aanmelden jeugd: http://bit.ly/VVAjeugd
Aanmelden BBQ senioren: http://bit.ly/VVAsenioren

LET OP! Voor het toernooi is elk team automatisch aangemeld. Hier hoef je je dus niet voor op te geven. Geef je wel even op voor de BBQ (incl. feest).
Alle teams worden verwacht om mee te doen met het toernooi. Kan jouw team écht niet met genoeg spelers aanwezig zijn, dan moet de aanvoerder dit even doorgeven in de captains whatsappgroep.