20 jaar vv AmsterdamHet is (en was) eigenlijk altijd wel feest bij volleybalvereniging Amsterdam, maar komend seizoen is extra bijzonder omdat we 20 jaar bestaan! Dat willen we vieren met alle volleyballiefhebbers die ooit lid zijn geweest.

Onze verjaardag valt op 1 juni 2009 en op zaterdag 30 mei zal een groot feest worden georganiseerd. We zullen dan eten, drinken en natuurlijk volleyballen. Voor ieder die zin heeft om vroegere volleybal maatjes weer te ontmoeten (of voor mensen die uit principe geen feestjes willen missen)

Programma 30 mei:

  • 12.00: aanmelden toernooi (in het Erasmuspark in Amsterdam)
  • 13.00: volleybaltoernooi
  • 18.00: BBQ!! (bij de Blauw-Withal)
  • 21.00: Feest & Band (in de Blauw-Withal)
  • 02.30: einde feest

Bij het toernooi graag zelf drinken/eten meenemen, bij regen verplaatsen we het toernooi naar de Blauw-Withal (hier is ook gelegenheid te douchen na afloop).
Aan het toernooi zijn geen kosten verbonden, de kosten voor de BBQ zijn € 15,- (ter plaatse te betalen), de inschrijving hiervoor sluit op 22 mei.
Kosten voor het feest zijn € 5,- (te betalen aan de deur).

Aanmelden doe je via deze pagina.

We hebben niet van alle oud-leden een email-adres of gewoon adres, dus ken je een oud-VVA-lid die misschien niet van het feest afweet en die er graag bij wil zijn? Geef het door!!!

We zien je op onze verjaardag!

Met vriendelijke groet,
De lustrumcommissie